Chelios wilt blijven
3 Juni 2004 - Verdediger Chris Chelios zegt dat hij het volgend seizoen graag bij de Detroit Red Wings wilt blijven. De veteraan staat op het punt om een free agent te worden maar door familie en zaken blijft hij liever bij de Red Wings spelen.

“Ik wil echt heel graag hier blijven,” zei Chelios tegen de Detroit News. “Dit is gewoon thuis voor mij geworden. Ik vind het echt een leuke groep jongens in ons team.”

GM Ken Holland heeft nog niet besloten of hij Chelios een nieuw contract aanbied. Met de onzekerheid voor een nieuwe regeling in de NHL, zou het salaris niet 6 miljoen dollar bevatten.

Chelios is geselecteer voor Team USA voor de World Cup of Hockey. Met een leeftijd van 42 denkt hij nog lang niet aan een pensioen.

“Zolang ik iets kan meedragen, zolang ik het team kan helpen, blijf ik spelen,” zei hij. “Ik voeg iets toe aan dit team, en ik hoop dat ik dat kan blijven doen.”

Als hij geen nieuw contract krijgt bij de Red Wings, verteld Chelios de krant dat hij dan misschien wel wilt spelen voor het Detroit team in de World Hockey Association.
 
Door: Joost Hesselberth
Print