» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Nashville verliest 1ste wedstrijd
De Detroit Red Wings hebben de eerste wedstrijd van de playoffs 2004 gewonnen. In Detroit waren de wings met 3-1 te sterk voor de Nashville Predators.

Een van de opvallendste speler van de avond was Vokoun, de goalie van de Predators maakte 18 saves in de eerste twee periodes en dat tijdens zijn eerste playoff wedstrijd. De wings dachten direct terug aan het vorig jaar toen ze er in de eerste ronde uitvlogen tegen Anaheim en ook toen was het de goalie die een hoofdrol opeiste.

Legacy verklaarde na afloop: "He made some unreal saves".

Nashville begon sterk en na 16 seconden!spelen keken de wings al tegen een 0-1 achterstand aan. De tweede treffer had nog geen twee minuten later kunnen vallen voor de Predators toen Steve Sullivan een penalty shot kreeg. Maar hij miste.

37 seconden in de tweede periode kwamen de Wings langszij via een treffer van Kris Draper. Na 4:55 minuten werd het 2-1 voor de thuisploeg toen Thomas Holmstrom het schot van Schneider aantikte en de puck in het net belande.

De 3-1 viel met nog minder dan 2 minuten te gaan in de derde periode.

Zaterdag staan beide teams weer tegen over elkaar in de Joe-Louis Arena.
 
7 April 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.