» Home
» Nieuws
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact

Sorry Steve...
Vancouver Canucks aanvaller Todd Bertuzzi bood gisteren avond zijn excuses aan Steve Moore, Team en Fans. Steve Moore werdt afgelopen maandag van achteren neer geslagen door Bertuzzi waardoor hij nu in het ziekenhuis ligt met een gebroken nek.

“Steve, ik wil je mijn excuses aan aanbieden voor wat er is gebeurt afgelopen maandag.” Zij Bertuzzi, terwijl hij een traan weg werkt. “Het was nooit mijn bedoeling om je te blesseren.”

Het is voor het eerst sinds het incident van maandag avond dat Bertuzzi openlijk spreekt. Ook bood hij zijn excuses aan de familie van Moore, de Cancuks organisatie en de ijshockey fans.

“Aan de fans van ijshockey en de fans van Vancouver, de kinderen die wedstrijd zagen. Het spijt me echt. Zo speel ik het spel niet.”

“Ik ben geen gemeen ingestelde speler. Het spijt me voor wat er gebeurt is.”

Bertuzzi is een van de meest gevreesde NHL aanvalles. Leek gebroken en emotioneel leeg gelopen. Driemaal stopte hij om zich zelf weer bij elkaar te rapen. Op een begeven moment hing zijn hoofd omlaag en schokte zijn schouders. GM Brain Burke en Bertuzzi’s vrouw Julie, trooste hem.

Aan de familie van Moore vertelde hij het volgende. “Het spijt me voor het leed dat ik heb veroorzaakt.”

“Het spijt me dat jullie hier door heen moeten gaan.” Zij hij. “Het spijt me nogmaals voor wat er gebeurden daar.”

Bertuzzi verliet de zaal zonder vragen te beantwoorden.
 
11 Maart 2004
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.