» Home
» Nieuws
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact

Nieuwe Rivaliteit, Avs - Canucks
Bertuzzi van de Vancouver Canucks wou wraak om Steve Moore van de Colorado Avalanche, nadat Moore Naslund in de vorige ontmoeting checkte waardoor Naslund 3 wedstrijden uitgeschakeld was. Maar de overtreding van Bertuzzi op Moore viel ver buiten de categorie fair.

24 uur na de vernedering tegen Calgary speelde de Colorado Avalanche tegen de Vancouver Canucks. Nu waren de rollen echter omgedraait. Met maar liefst 9-2 werd Vancouver van het ijs afgeveegt.

Steve Moore werdt ook van het ijs afgeveegd na smerige overtreding van Canucks Todd Bertuzzi. De Canucks zochten de Moore de gehele wedstrijd op als reactie van de “cheap shot” op Naslund in de vorige ontmoeting. Na al een vecht partij in de 1ste periode met Matt Cooke. Moore won deze partij echter. In de 3de periode was het Bertuzzi die Moore de gehele shift probeerde uit te lokken, Moore hapt echter niet toe waarop Bertuzzi de weg schaatsende Moore vol van achter op zijn gezicht slaat.

Moore ging in 1 klap knock-out. Nog voordat hij op het ijs viel. Waarop enkele vecht partijen uitbraken. Cancuks goalie Hedberg schaatste naar het midden van het ijs om Aebischer uit te lokken. Deze wees echter alleen naar het scorebord.

Uitslag van deze ontmoeting werd 9-2 in het voordeel van Colorado. Milan Hejduk had een hat-trick. Door de overwinning lopen de Avalanche 3 punten uit op Vancouver in de Northwest Divisie.

Filmpje
 
9 Maart 2004
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.