» Home
» Nieuws
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact

Goalie leed in Detroit
Er is nog geen wedstrijd voorbij of de Detroit Red Wings verliezen weer een goalie. 2 Dagen geleden maakte Dominik Hasek bekent dat hij voor de rest van het seizoen uitgeschakeld zou zijn. Nu is zijn vervanger Curtis Joseph de klos.

Joseph werd laat in de 1ste periode omver gereden door San Jose Sharks Jonathan Cheechoo. Cheechoo werd getript er viel zo recht op de enkel van Joseph. "Ik heb gewoon me enkel verzwikt, dat is gewoon iets wat je niet zag aankomen." Zij Joseph. Die afgelopen zomer een operatie aan zijn enkel heeft gehad, er moest een stukje bot worden verwijderd. Vandaag wordt er voor de zekerheid een MRI scan gemaakt.

Joseph was de onbetwiste nr.1 goalie geworden naar het verlies van Hasek, maar hij staat nu weer aan de kant. "Niet te geloven!" Zij Joseph. "Gelukkig duurt het niet lang voor het geheeld is."

Manny Legace is voor nu Detroit's nr. 1 goalie.

Detroit won de wedstrijd tegen de Sharks overigens met 4-2.
 
12 Februari 2004
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.