» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
New Jersey Devils vehuizen
De eigenaren van de New Jersey Devils zijn akkoord gegaan met de verhuizing van het team naar een nieuw stadion in Newark. Dat gereed moet zijn voor het begin van het seizoen 2007-2008, volgens een brief die verstuurd is naar burgermeester Sharpe James afgelopen maandag.

"Het is de juiste beslissing voor de Devils en onze fans plus de staat." Schreef Devils eigenaar Lou Lamoriello.

Het team hoop het stadion dat plaats biedt aan 18.000 man gereed te hebben voor 1 Juli 2007. Het stadion zal deel uit gaan maken van een complex dat ook een parkeer garage heeft dat plaats biedt voor 1.340 auto's en een hotel met 300 kamers.

De leter vermelden niet hoeveel het nieuwe project gaat kosten en of wie het gaat betalen.

Een vertegenwoordiger van de burgermeest gaf geen commentaar, nog de Devils. Een persconferentie wordt komende donderdag gehouden.

De Devils en NBA's New Jersey Nets zijn co-huurders van de Continental Airlines Arena in East Rutherford. De Nets zijn vorige maand verkocht aan een aannemer die plannen heeft om het team te verhuizen naar Brooklyn, New York.
 
10 Februari 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.