» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Zuren druiven voor St. Louis
De Vancouver Canucks hebben afgelopen woensdag gewonnen van de St. Louis Blues. Met een score van 3-2.

Het waren de mannen uit Britisch Columbia die in de eerste periode via een Powerplay goal op voorsprong kwamen. Brent Sopel, tikte de 1-0 binnen op assists van de broers Henrik Sedin en Daniel Sedin. Maar St. Louis kwam terug met 11:30 nog te spelen in de eerste periode was het Christian Backman, die goed was voor de 1-1 op assists van Pavol Demitra en Keith Tkachuk.

In de 2e periode werd er maar 1x gescoord, en St. Louis speler Pavol Demitra die unassisted zijn goaltje meepikte.

In de 3e periode werden de Canucks wakker geschud met nog zo´n 10 minuten te spelen was het de PowerPlay Goal van Mattias Ohlund op een assist van, Brendan Morrison die voor de 2-2 goed was.

En de druiven voor St. Louis waren extra zuur want met nog slechts 0:13 seconden op de klok was het weer een powerplay goal van de Canucks die hen de overwinning bezorgde. Jason King was de gevierde man bij de Canucks die via assists van Daniel Sedin en Brent Sopel de 3-2 maakte.
 
23 Oktober 2003

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.