Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Is een verkort seizoen nog de moeite waard?
 Ja
 Nee
 
IJshockeyers voor Azië
02/01/2005 - De ramp in Azië op Tweede Kerstdag heeft ook ijshockeyliefhebbers in Nederland niet onbewogen gelaten. Vanuit verschillende hoeken van ons land is een initiatief ontstaan om geld in te zamelen om dit op donderdag 6 januari tijdens de speciale televisie-avond namens ijshockeyend Nederland aan te bieden. Lees hoe u kunt bijdragen.

De actie begon in de loop van vorige week op het Discussieforum van IJshockey.com en wordt inmiddels door een aantal clubs, supportersverenigingen en andere bij de sport betrokken instellingen ondersteund. Initiatiefnemers zijn Marcel Tillmanns uit Geleen en Gerard van der Heide uit Friesland.

De inzamelingsactie loopt inmiddels en stopt zodra het TV-programma van de gezamenlijke omroepen op 6 januari afgelopen is. Daarna wordt het totaalbedrag namens IJshockeyend Nederland overgemaakt naar giro 555. CoolNHL.nl roept u dan ook van harte op om uw steentje bij te dragen.

U kunt uw bijdrage storten op bankrekening 305122924 tnv SCS Fryslân Nordics, onder vermelding van "Actie ijshockeyers voor Azië".

Orginele tekst afkomstig van IJshockey.com en is geschreven door Joep Meijsen.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.