Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Zullen er meer NHL'ers naar Nederland komen?
 Ja
 Nee
 Misschien
 
Crobsy free agent in 2005?
19/11/2004 - Toen in 1979 de legendarische Wayne Gretzky toetreedt tot de NHL hoefde hij niet door het draft systeem van de NHL. Nu een kwart eeuw later kan de talent volle Sidney Crosby het zelfde overkomen.

Terwijl de NHL en de NHLPA nog steeds geen stappen ondernemen voor een eventueel einden van de lockout is het mogelijk dat alle spelers die in de draft van 2005 deelnemen alle free agent zullen zijn en kan elke club een bod doen op deze toekomstige toppers waaronder dus ook Crosby.

“Als er geen draft is, en ook geen nieuwe CAO op dat moment. Dan gaan wij onze opties na lopen,” melde Pat Brisson, een van Crosby’s agenten.

Als een speler de leeftijd van 31 bereikt is deze een free agent, mocht Sidney Crosby een free agent worden op zijn 18ste dan zou het wel eens een grote veldslag kunnen worden, wie heeft het meeste over voor deze jonge “superster”.

Maar het maakt niks uit wat er ook gebeurt, mocht de lockout toch nog beëindigt worden, dan is het voor 99,99% zeker dat Crosby de nr. 1 draft pick zal worden.

Mocht de lockout toch nog van kracht zijn dan ziet het er waarschijnlijk zonnig uit voor Europese ijshockey fans, want de kans is dan zeer groot dat Crosby in Europa gaat spelen. Ook kan hij bij een AHL team tekenen, de kans dat hij terug keert naar zijn huidige club volgend seizoen is zeer klein, volgens diverse experts is hij te strek voor deze competitie.

Dus de grote vraag blijft, waar-o-waar speelt Crosby volgend seizoen als de lockout nog van kracht is?
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.