» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Wie steun jij?
 De Spelers
 De NHL
 Geen van beide
 
Kariya wacht af
30/8/2004 - De Vancouver Sun melde dat Paul Kariya’s agent zij dat zijn client geen contract tekent tot er een nieuwe spelers CAO is. Volgens de agent zou niet slim zijn om nu een contract te tekenen omdat ze dan niet weten hoe dit uit pakt op Kariya’s situatie.

De agent ontkende ook dat er contract is aangeboden van uit vancouver. “Er zijn wel gespreken gevoerd, en ze hebben wel interesse maar er is nog geen contract aangeboden.”

Kariya had afgelopen seizoen een minder seizoen door diverse blessures speelde hij slechts 51 wedstrijden en vond 11 keer het doel, hij had ook 25 assists.

Kariya is met zijn 29 jaar een van de jongste unrestricted free agent, dit komt omdat hij afgelopen seizoen onder het gemiddelde salaris van een NHL’er speelde van $1.2 miljoen dollar.

Ook van uit Colorado is er nog enige interesse GM Pierre Lacroix zij in een interview “We houden de optie voor Kariya momenteel nog open, niks staat vast.”
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.