Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Zullen er meer NHL'ers naar Nederland komen?
 Ja
 Nee
 Misschien
 
Lockout Log 13-10
13/10/2004 - Vandaag weer eens een lockout log. Met wederom meer ouds dan nieuws over Chris Chelios, Steve Belkin, Keith Tkachuk, Trent Klatt, Sean Burke en vele anderen

Totaal aantal dagen:
Vandaag geannuleerde wedstrijden: 0
Totaal geannuleerd 122
Laatste lockout: 1994 (103 dagen)

Nieuws van de dag:


Aan de vooravond wat wat eigenlijk de openingsavond van de NHL zou moeten zijn, is het nog immer stil rond beide strijdende partijen. Ook geen annulaties van wedstrijden of iets in die richting.

Ondanks een strikt verbod van Gary Bettman, heeft Atalanta Thrashers eigenaar Steve Belkin toch over de lockout problematiek gesproken, in een artiekel met de Boston Herald.
Belkin, die ook eigenaar is van de Atlanta Hawks, een NBA team, beweerde dat, als er volgend seizoen nog steeds geen oplossing gevonden is, de eigenaren er over denken om gewoon andere, vervangende spelers in te zetten. Hij maakte ook duidelikjk dat, anders dan in 1994, de eigenaren nu zeker voet bij stuk zullen houden.

St. Cloud State University zal tijdens een wedstrijd tegen Northern Michigan University, zaterdag, wijlen Herb Brooks eren. De coach van het team dat in 1980 voor de Miracle on Ice zorgde, en die in het seizoen 1986-87 het team van St Cloud coachte zal ook de straat tegenover de National Hockey Center naar zich vernoemd krijgen.

Waar zijn ze nu?

Curtis Leschyshyn is niet de enige speler die tijdens de lockout een andere sport beoefend. Zoals in een eerder artikel vermeld, heeft Leschyshyn deelgenomen aan zijn eerste officiele wielerwedstrijd. Nu gaat ook Chris Chelios zich in een andere tak van sport begeven: Bobslee!
Onder begeleiding van choaches en sporters van het Bobslee team van de USA, zal de 42 jarige verdediger proberen om de positie van brakeman aan te leren.

Philly captain Keith Primeau heeft een groep van huidige en ex-flyers aangevoerd in een tweewekelijkse workout in Medfors, New Jersey. De groep bestond onderandere uit aanvallers Todd Fedoruk en Sami Kapanen en verdedigers Chris Therien en Eric Weinrich.

LA Kings aanvaller Derek Armstrong is de nieuwste speler die naar Europa is vertrokken. Hij tekende bij HC Geneve-Servette in Zwitserland.

De goeie ouwe tijd!

Trent Klatt scoorde twee keer in 43 seconden in de tweede periode, waardoor de LA Kings een 4-2 overwinning boekten op de Chicago Blackhawks.

Sean Burke stopte 31 schoten, waardoor hij de Phoenix Coyotes een 2-0 overwining bezorgden over gast heer de Mighty Duck. Nadat ze in 2002-03 nog in de Stanley Cup Finals stonden hebben de Ducks na 3 wedstrijden nog geen punt gehaald, dit is voor de eerste keer in de geschiedenis van de club.

Keith Tkachuk scoorde twee goals, waaronder de 400e van zijn carriere, waardoor hij de St Louis Blues een 2-1 overwinning bezorgde op de Colorado Avalanche.

Mathieu Biron, van de Florida Panthers, is op de blessurelijst gezet met een hand blessure.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.