Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Zullen er meer NHL'ers naar Nederland komen?
 Ja
 Nee
 Misschien
 
Lockout Log 11-10
11/10/2004 - Vandaag niet veel ouds en weinig nieuws over Ken Hitchcock, Dan Snyder, de Colorado Avalanche en vele anderen.

Totaal aantal dagen: 25
Vandaag geannuleerde wedstrijden: 0
Totaal geannuleerd: 122
Laatste Lockout: 1994 (103 dagen)

Nieuws van de dag!


Wederom geen nieuws van het lockout font, geen nieuwe vergaderingen een geen annuleringen van wedstrijden.

De AHL is klaar met het voorseizoen. Zondag werden de laatste drie wedstrijden gespeeld en nu kan de werkelijke competitie beginnen. Woensdag zullen de eerste twee wedstrijden van het 69e seizoen gespeeld worden.

Waar zijn ze nu?

Ken Hitchcock, de coach van de Philadelphia Flyers, is op weg naar Corpus Chrisi, Texas, om de Corpus Christ Rayz en de New Mexico Scorpions van de CHL (Central Hockey League) te helpen.
De Stanley Cup winnende coachwinning-coach zal beide teams helpen met de trainingen, die maandag zullen beginnen.

De goeie ouwe tijd

Dan Snyder, aanvaller van de Atlanta Trashers, werd begraven in zijn woonplaats. Dit gebeurde vijf dagen nadat hij bezweek aan de hoofdwonden die hij op liep in een auto ongeluk. De bestuurder van het voertuig en goede vriend, superster Dany Heatley, woonde, met zijn been in het gips en op krukken, de begrafenis bij.

Verdediger Brad Bombardir verbrak een gelijkspel met nog 5:15 te spelen in de tweede periode en Sergei Zholtok had drie assists toen de Minnesota Wild vier goals op rij scoorde om zo met 5-3 van de New York Rangers te winnen.

Milan Hejduk scoorde twee maal en Paul Kariya en Joe Sakic hadden beide een goal en twee assists in de 5-0 overwinnen van de Colorado Avalanche, die de Chicago Blackhawks kanloos hielden.

De veel belovende top-pick Marc-Andre Fleury was buitengewoon goed in zijn NHL debuut. Hij maakte 46 saves en stopte een penaltyshot. Hij liet echter het eerste schot dat hij op zich af zag komen gaan, zodat de LA Kings de seizoens opening van de Pittsburg Penguins verknoeiden.

Verdediger David Tanabe was belangrijk in zijn eerste wedstrijd voor de Coyotes, door met nog 22 seconden te gaan in de overtime de 2-1 te scoren, die nodig was om de St Louis Bleus te verslaan in wat voor beide teams de seizoens opener was.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.