» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Wie steun jij?
 De Spelers
 De NHL
 Geen van beide
 
Lockout Log 4-10
04/10/2004 - Na een weekend waarin het te druk voor mij was om jullie op de hoogte te houden istie dr weer...de lockout log. Deze week oud en nieuws over Daniel Alfredsson, Robert Lang en Curtis Joseph.

Totaal aantal dagen: 18

Vandaag geannuleerd: 0

Totaal Geannuleerd: 23

Laatste Lockout: 1994 (103 dagen)


Nieuws van de dag


Zowel de league als de vakbond zijn stil gebleven afgelopen weekend en er is nog steeds geen nieuws over nieuwe onderhandelingen of annuleringen van wedstrijden.

Waar zijn ze nu?

Niet alle NHL spelers zijn tevreden over de situatie in Europa...
Evenals landgenoot Marcus Naslund, heeft Ottawa Senators aanvoerder Daniel Alfredsson besloten om niet in zijn vaderland Zweden te gaan spelen tijdens de lockout. De 31 jaar oude vleugelspeler melde dat het te duur was om zijn contract met Frolunda in de SEL te verzekeren.

The Ottawa Sun heeft gemeld dat International Management Group een all-star team zal vormen van haar klanten om een aantal oefenwedstrijden te spelen tegen professionele clubs in Europa.

Terwijl veel spelers zich zorgen maken over de lockout, heeft een groep voormalig NHL spelers deelgenomen aan de vijfde jaarlijkse Celebrity Hat Trick, voor een 10.550 koppen tellend publiek in The Fleet Center in Boston, afgelopen zondag.
De opbrengsten van deze viendschappelijke wedstrijd gaan naar de Leary Firefighters Foundation, die uitrusting en faciliteiten voor de brandweer in Boston, New York City en Worcester, Massachusetts verzorgen.
De twee teams bestonden uit onder andere oud NHL sterren als Ray Bourque, Pat LaFontaine en Cam Neely en hollywood beroemdheden als Micheal J Fox en Denis Leary.

De goeie ouwe tijd

Twintig spelers waren geselecteerdtijdens de jaarlijkse NHL waiver draft. Veteraan Travis Green was geselecteerd door de Columbus Blue Jackets, van de Toronto Maple Leafs, waarna hij met de Boston Bruins geruild werd voor een pick in de 2004 entry draft.

Geen enkel team was geinteresseerd in het kiezen van Detroit Red Wings Goaly Curtis Jospeh, die overbodig werd, door het tekenen van zesvoudig Vezina Trophy winnaar Dominik Hasek.

Washington Capitals center Micheal Nylanders brak zijn been tijdens een training en zou de eerste zes weken van het seizoen moeten missen. Voor dit ongeluk, speelde hij in 310 achtereenvolgende wedstrijden, blessurevrij! Ploeggenoot Robert Lang scoorde twee doelpunten voor de tweede wedstrijd op rij, waardoor de Caps met 3-2 van de Carolina Hurricanes wonnen.
Eerder die dag maakte Carolina bekend dat ze free-agent goalie Jamie Storr aan de lineup hadden toegevoegd. Storr had 39 wedstrijden gespeeld voor de LA Kings in het seizoen ervoor.

Een runtgenfoto liet zien dat Dany Heatley zijn volledige ACL en MCL in zijn rechterknie had gescheurd, tijdens het vreselijke auto-ongeluk, waarbij teamgenoot Dan Snyder ook betrokken was. Snyder ligt nog in critieke toestand in het ziekenhuis.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.