» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Hull past niet meer bij Red Wings
De Detroit Red Wings zullen Brett Hull geen nieuw contract aanbieden voor komend seizoen, al dus de Detroit Free Press. GM Ken Holland vertelde dat 39 jarige Hull niet meer in de toekomst plannen van de club past.

“Ik zij tegen Brett, ‘Ik weet niet wat de toekomst zal brengen.’”

Hull had 25 goals en 68 in totaal afgelopen seizoen. Het is voor het eerst dat hij er niet in slaagde meer dan 30 goals te scoren sinds 1999 toen hij nog voor de Dallas Stars uitkwam. In 3 seizoenen bij de Detroit Red Wings scoorde Hull 92 goals en staat momenteel 3de in de all-time record boeken met de meest goals in de NHL, 741 goals.

“Het waren 3 geweldige seizoen, hij maakte veel goals en maakte zijn status als superster waar” zij Holland.

“Jammer genoeg deden we het niet zo goed in de playoffs, er komt een nieuwe CAO en we willen ook meer snelheid in het team.”

Hull die in augustus 40 wordt zal op 1 Juli een Free Agent worden. Hij verdiende afgelopen seizoen $5 miljoen dollar.

Holland zij ook dat de Red Wings geen nieuw contract aan Steve Thomas zullen aanbieden. De 40 jarige Thomas werd in november bij de selectie toegevoegd. Maar hij behaalde slechts 10 goals in 44 wedstrijden en misten het overgrote deel van het regulieren seizoen door blessures.

De Red Wings praten op dit moment met Brenda Shanahan, die een optie heeft voor $6,5 miljoen dollar voor komend seizoen. Hij kan waarschijnlijk alleen terug komen als hij ook voor minder wilt spelen volgend seizoen.
 
13 Juni 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.