» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Wie steun jij?
 De Spelers
 De NHL
 Geen van beide
 
Lockout Log 28-9
28/09/2004 - Hier istie weer de lockout log: TOTAAL AANTAL DAGEN: 12 GEANNULEERDE WEDSTRIJDEN VANDAAG: 0 TOTAAL GEANNULEERDE WEDSTRIJDEN: 18

NIEUWS VAN DE DAG

Zowel de spelers vakbond als de league zelf hebben niets te melden gehad op maandag. Er zijn geen onderhandelingen gepland op dit moment en voor de vierde op een volgende dag zijn er geen wedstrijden geannuleerd.


HOE STAAT HET ER NU VOOR?

Het aantal spelers dat bij Europese teams spelen is maandag gegroeid met twee. Lubomir Visnovsky van de LA Kings heeft bij Slovan Bratislava in zijn moederland Slowakije getekend en rechter vleugelspeler Jaroslav Svoboda van de Dallas Stars heeft een contract getekend bij Olomouc in de tweede divisie van Tsjechië.

Er zijn nu meer dan 170 spelers die in Europa spelen.

Terwijl een groot aantal spelers dus in andere competities gaan spelen, zijn er ook spelers die een heel andere carrière gaan beginnen.

Nadat hij negen seizoenen in de NHL, bij de Anaheim Mighty Ducks en de LA Kings heeft doorgebracht, heet de 34 jarige Dan Bylsma een baan geaccepteerd als assisten coach bij de Cincinnati Mighty Ducks uit de AHL. De verdediger heeft in 429 NHL wedstrijden 19 goals en 43 assists geproduceerd tot aan het seizoen 2003-2004.

Unrestricted free agent Curtis Leschyshyn, die de afgelopen vier seizoenen voor de Ottawa Senators Speelde, is begonnen met het fietswedstrijden. De 35 jarige bleuliner nam afgelopen week aan zijn eerste koers deel, in Colorado

DE GOEIE OUWE TIJD!

De Toronto Maple Leafs verbonden verdediger Ken Klee voor één jaar aan de club in een poging om hun defensie wat op te vijzelen. De op dit moment 33 jaar oude verdediger eindigde het seizoen met vier goals en 25 assists, maar was wat dat betreft niet productief in de 11 playoff wedstrijden die hij speelde

Doelverdediger van de Dallas Stars, Marty Turco, speelde zijn eerste voorseizoenswedstrijd nadat hij de andere wedstrijden had uitgezeten. Hij stopte 11 van de 12 schoten op doel in de eerste periode om daarna afgelost te worden door Ron Tugnutt in Dallas'3-2 overwinning op de Detroit Red Wings. In het seizoen 2003-2004 eindigde hij tweede met 37 overwinningen en derde in zowel goal against average (1.98) en shutouts (9).
Turco finished second
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.