» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Guerin’s dagen in Dallas over
De dagen van Bill Guerin zijn zo goed als geteld bij de Dallas Stars. In het contract van de ster speler staat dat de Dallas Stars 45 dagen hebben nadat de Stanley Cup finale over is om Guerin te traden.

Guerin vertelden dit aan de Dallas Morning News krant, Guerin zo een lijst samenstellen met teams waar zijn voorkeur naar uit gaat en deze lijst zou hij overhandigen aan GM Doug Armstrong. Welke teams op deze lijst staan is niet bekend.

“Ik wil wel in Dallas blijven, maar dat is niet aan mij,” aldus Guerin.

De 45 dagen in zijn contract is een compensatie omdat de Stars al eerder voor een soortgelijke situatie stonden waar ze een speler wilde traden maar niet konen omdat er in het contract was opgenomen dat deze speler niet mocht getrade worden.

Guerin heeft nog steeds recht op $25 miljoen dollar voor de komende 3 jaar volgens zijn contract, welk team bereid is om zoveel te betalen met een dreigen salaris bezuiniging door de NHL en NHLPA is niet bekend. Waarschijnlijk zal er een trade komen waar in staat dat de Dallas Stars nog voor een deel het contract van Guerin moeten betallen.

Eigennaar van de Stars Tom Hicks zij dat hij het team drastische zal veranderen en de salarisen flink terug zal brengen. Nadat de Stars in April na 1 playoff ronden naar huis werden gestuurd door de Colorado Avalanche
 
2 Juni 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.