» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Columbus wilt Quenneville
De Columbus Blue Jackets zijn het laatste team dat toestemming heeft gevraagd om met voormalig St. Louis Blues coach Joel Quenneville te praten, volgens de St. Louis Post Dispatch.

Quenneville werd onstlagen bij de Blues in februari maar hij blijft onder contract staan bij de Blues tot maandag, daarna mag elke team contact met hem opnemen zonder te vragen.

Blues GM Larry Pleau zei dat hij geen team heeft afgewezen die met Joel wouden praten, maar hij zegt niet welke teams allemaal al toestemming hebben gevraagd.

De New York Rangers en de Ottawa Senatros hebben zeker toestemming gevraagd om met Quenneville te praten, die nu aan het herstellen is van een ziekte waardoor hij niet als hoofdcoach van Team Canada bij het WK aanwezig kon zijn.

Quenneville zegt dat hij zich steeds beter voelt en geeft toe dat sommige teams hebben gevraagd of gezondheid schadelijk kan zijn in de toekomst.
 
29 Mei 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.