» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Wie steun jij?
 De Spelers
 De NHL
 Geen van beide
 
Lockout Logboek
27/09/2004 - Vanaf nu zal middels een logboek de voortgang van de lockout vermeld worden. Het nieuws van de dag komt aan bod en er wordt gekeken hoe de vorderingen zijn tussen beide partijen. Als zout in de wonden zal er ook nog vermeld worden wat er in de goeie ouwe tijd, toen er nog wel hockey was (vorig jaar dus) op de betreffende datum gebeurde!

TOT NU TOE GEANNULEERDE WEDSTRIJDEN: 27
LAATSTE LOCKOUT 1994 (103 dagen)

HET DAGELIJKS NIEUWS!

Zowel de NHL als de NHLPA hebben nog geen statement geuit over de impasse in de besprekingen van zondag. Er zijn nog geen vergaderingen gepland en voor de derde op een volgende dag is er geen enkel team geweest dat een annulering van (oefen)wedstrijden bekend heeft gemaakt.


HOE STAAT HET ER NU VOOR?

Een groot aantal AHL teams zijn afgelopen zondag begonnen met het trainigs kamp en alle 28 teams zullen donderdag op kam zijn en beginnen aan een voorseizoen van in totaal 50 wedstrijden, die vanaf vrijdag plaats zullen vinden.

Ongeveer alle opstellingen uit de AHL zullen bestaan uit een mix van spelers met NHL ervaring en hoog ingeschatte NHL draft picks.

Zesvoudig Vezina Trophy winnaar Dominik Hasek zal naar verwachting twee weken doorbrengen met de Binghamton Senators voor een blessure controle. Jason Spezza, de tweede draft keuze van de Ottowa Senators in 2001, zal Hasek gezelschaphouden in Binghamton, nadat hij vorig seizoen in de NHL 55 punten in 78 wedstrijden had gemaakt.

Het talent van de Florida Panthers, Jay Bouwmeester, zal bij de San Antonio Rampage spelen, na afgelopen seizoen 61 wedstrijden lang de blue line van Florida bewaakt heeft. John Michael Liles, verdediger van de Colorado Avalanche, die in totaal dit seizoen 90 wedstrijden in zowel de competitie als de playoffs heeft gespeeld, zal doorgaan met het verbeteren van zijn skills bij de Hersey Bears.

Na het winnen van de zilveren medaille met Finland, zal Mikko Koivu nu spelen voor de Houston Aeros - de AHL partner van de Minnesota Wild, terwijl teamgenoot Kari Lehtonen de pucks uit het net gaat vissen voor de Chicago Wolves - de top kweekvijver voor de Atlanta Trashers.

Er is gemeld dat de meer ervaren NHL veteranen, zals Red Wing Chris Chelios, intresse hebben geuit voor het spelen in de AHL tijdens de lockout. Echter, de opstellingen van de AHL teams zijn gelimiteerd tot maximaal vijf spelers die meer dan 260 wedstrijden NHL ervaring hebben en teams met volle teams met volledige partnerschaps afspraken met NHL teams hebben gelimiteerde grip op de samenstelling van hun opstelling.


DE GOEIE OUWE TIJD!

Jeremy Roenick scoorde een power-play goal na 2:29 min in de OT waardoor de Flyers met 5-4 de New Jersey Devils versloegen in het voorseizoen. Philly's vleugelspeler Michal Handzus scoorde twee maal en aanvaller Mike Rupp van de Devils maakte met nog 3:46 min op de klok de gelijkmaker, om de OT te forceren.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.