» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Ragnarsson uitgeschakeld
Flyers verdediger Marcus Ragnarsson zal de rest van de playoffs missen door een breuk in zijn vinger in zijn linkerhand. Hij liep de blessure op in game 3 van de series tegen de Tampa Bay Lightning.

Ragnarsson, die vrijdag geopereed werd, speelde maar 3 shifts in de wedstrijd op donderdag. De Flyers verloren die wedstrijd met 4-1 en kwamen zo op een achterstand van 2-1 in wedstrijden.

´´Het is elke keer hetzelfde, het hele jaar aldoor. We moeten er niet te veel aan denken en er maar gewend aan raken.´´ zei Hitchcock.

Ragnarsson had 1 goal en 4 assists in 14 playoff wedstrijden. Hij had 3 assists in de 6-2 overwinning op Tampa Bay in game 2. De operatie verliep succesvol, zei het team.

´´Ragnarsson is geweldig geweest voor ons,´´ zei Hitchcock. ´´Hij was de beste verdediger van de 2 teams. Nu moeten andere jongens naar voren komen en zichzelf bewijzen.´´
 
15 Mei 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.