» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Jacques Martin praat met meer teams
Jacques Martin praat op zijn minst met nog 2 andere teams voordat hij een beslissing gaat maken waar hij wilt gaan coachen, zei zijn agent Rob Campbell tegen de Palm Beach Post.

Martin ging terug naar Ottawa deze week vanuit Florida nadat hij met de GM van de Panthers had gesproken. Martin wordt als 1e candidaat gezien voor de vacature voor hoofdcoach bij de Panthers, Columbus, Phoenix en de New York Rangers.

Campbell voegde daar aan toen dat de Coyotes een team is dat waarschijnlijk interesse heeft. ´´Wayne Gretzky heeft een hoge pet van Martin,´´ zei hij tegen de krant. ´´Het zou me dus niet verbazen als ze een gesprek hebben binnenkort.´´

Martin was de hoofdcoach van de Senators voor de laatste 8 jaar, daarmee was hij de coach die al het langst bij een team zat. Hij tekende een contract voor 2 jaar erbij in januari, met een optie voor een 3e jaar.

Martin had een record van 341 overwinningen, 249 keer verloren en 96 gelijken spelen. Maar hij kon het succes in het reguliere seizoen niet omzetten in succes in de playoffs.
 
15 Mei 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.