» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Calgary going strong
De Calgary Flames weten hoe moeilijk het is om in de 2de ronden van de NHL playoffs te komen, ze hebben het voor het laatst 15 jaar geleden gedaan. Maar nu zijn ze er weer erg dicht bij na de 2-1 overwinning gisteren avond tegen de Vancouver Canucks

Jarome Iginla scroode in de 3de periode de 2-1 voor de Flames. Met de overwinning van gisteren avond staan de Flames nu in de best-of-seven met 3-2 voor op de Vancouver Canucks.

De Flames captain, Iginla, scoorde met iets meer dan 5 minuten gespeeld te hebben in de 3de periode de puck achter Vancouver rookie Alex Auld, die de voorkeur kreeg boven Johan Hedberg. De Flames hebben geen enkele playoff serie meer gewonnen nadat ze in 1989 de Stanley Cup wonnen.

“Dit was de zwaarste wedstrijd tot nu toe en we verwachten dat we nog beter zijn komende zaterdag,” zij Iginla, die een groen petje op had. Deze wordt na elke overwinning aan de hardst werkende Flames speler.

Flames goalie Miikka Kiprusoff ging door met zijn uitstekende spel tegen de Canucks, hij maakte 32 saves. Waar van 12 zelfs in de 3de periode terwijl de Flames slechts 2 maal een shot vuurde op het doel van de Canucks.

Na een scoorelose 1ste periode was het Craig Conroy die in de score opende op aangeven van Mike Commodore en Jarome Iginla.

Henrik Sedin maakte de enige treffer voor de Vancouver Cancuks, beide goals hadden vielen tijdens de power play.

Game 6 wordt komende zaterdag in Calgary gespeeld.
 
16 April 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.