» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Judgement Day
De details van de overeenkomst met de moeder van het 13 jaar oude meisje dat overleed door een puck dat de in de tribune werdt geschoten tijdens een wedstrijd van de Columbus Blue Jackets in 2002 moet van de rechtbank bekend worden gemaakt.

Brittanie Cecil werdt geraakt door een puck in maart 2002. Haar moeder, Jody Sergent, had een overeenkomst met het team, de NHL en Nationwide Arena vorig jaar.

Een lager gerechtshof heeft de overeenkomst geregeld, maar het hoger gerechtshof keurt het niet goed. Het lager gerechtshof zei dat ze een uitzondering wou maken, om zo de rechten van de familie te behouden.

´´We geven rechters niet het recht om nieuwe uitzonderingen te maken,´´ zei de rechtbank.

Mark Weaver, een advocaat die de rechter vertegenwoordigd in het hoog gerechtshof zegt dat een uitzondering mag worden gemaakt als de rechten van de familie mogenlijk beschadigd zullen worden.
 
14 April 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.