» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Bruins zijn boos
De Montreal Canadiens zullen de fans toespreken voordat de wedstrijd begint. Ze zullen ze vragen om geen boe te roepen wanneer het Amerikaans volkslied wordt gespeeld voor Boston.

De spelers en fans van de Boston Bruins waren boos toen een paar fans van de 21.273 die in het Bell Center zaten boe gingen roepen toen het Amerikaans volkslied werd gespeeld op zondag.

Er wordt wel vaker boe geroepen in het Bell Center als het Amerikaans volkslied wordt gespeeld. Na de afgelopen keren werd er een video op het grote beeldscherm gezet waar Jean Beliveau de fans toesprak en zei dat we het ijshockey moesten vieren als een internationale sport.

Het publiek kreeg het door en bleef stil.

Een paar van de fans van Montreal riepen constand boe tijdens het volkslied. In de media uit de regio van Boston werden ze ´classless´ genoemd.

´´Om hier als Amerikaan te komen en dat dan te horen vind ik echt heel jammer,´´ zei Gill. ´´Ik hoop dat onze Boston fans dat niet doen.´´

´´En ik hoop dat ze weten dat het niks uitmaakt voor de wedstrijd. Ik weet dat het een grote rivaliteit is, want Boston is Amerikaans en Montreal Canadees. Maar laten we de landen eruit laten.´´

De eigenaren van de Montreal Canadiens zijn ook Amerikaans.
 
14 April 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.