» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Specials
» Colofon
» Contact
Predators jagen op Red Wings
De Predators hebben hun eerste playoff overwinning ooit geboekt. Het won gisteravond met 3-1 van de Detroit Red Wings. Met deze overwinning is de stand in de kwartfinale series terug gebracht naar 2-1 na de nederlaag van eergisteren.

David Legwand scoorde de eerste goal voor de Predators. Met nog iets meer als een minuut op de klok in de 1e periode scoorde hij een short handed goal. Maar nog geen minuut later maakte Adam Hall het er al 2-0 van, Johnson en York gaven de assist.

De derde goal voor Nasville werdt gemaakt door Scott Hartnell met een assist van Hall. Tomas Vokoun stopte in totaal 36 schoten van Detroit.

De Predators begonnen met het historische feest voor hun fans buiten de arena. Ondermeer country zanger Vince Gill gaf een live show weg.

Het zag er naar uit dat het allemaal niet mee zat voor Nashville. Detroit had al 15 schoten op goal gegeven in de eerste 15 minuten en Nashville maar 1.

Brett Hull scoorde zijn eerste goal van deze playoffs na 5 minuten in de 3e periode, zodat Vokoun geen shutout kon behalen. Detroit staat met 5-1 voor in goals gemaakt in de 3e periode. Vokoun stopte Hull al 2 keer in het begin, en had een geweldige save op Mathieu Schneider.

Game 4 wordt dinsdag gespeeld in Nashville.
 
12 April 2004

Print verhaal
 
© Copyright 2022 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.