» Home
» Nieuws
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Jouw verwachting voor komend seizoen?

Gewoon een volledig NHL seizoen
Een half seizoen i.v.m. een lockout
Helemaal geen NHL komend seizoen
Ik durf het niet te zeggen...


  Fischer vervangt Kubina op W.C.
2004-08-16 - Detroit Red Wings verdediger Jiri Fischer zal verdediger Pavel Kubina in het nationaal team van Tsjechië vervangen voor het World Cup of Hockey toernooi deze zomer.

In 81 wedstrijden met de Red Wings in het vorig seizoen, maakte Fischer 4 goals en 15 assists. Hij heeft een totaal aantal doelpunten van 8 en 44 assists in 283 wedstrijden in zijn carrière.

De 24 jarige Fischer werd in 1998 door de Red Wings gedraft in de 1e ronde. Hij heeft tot nu toe al zijn 5 NHL seizoenen bij het team uit Detroit gespeeld.

Kubina, 27 jaar, liep een hersenschudding op in de Stanley Cup finale en is nog steeds niet volledig herstelt, zegt de vertegenwoordiger van het team.

Kubina maakte 60 goals en 171 punten in 455 wedstrijden bij de Lightning. Hij speelde ook al voor het nationale team van Tsjechië op de olympische winterspelen in Salt Lake City.

 
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.