Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Is een verkort seizoen nog de moeite waard?
 Ja
 Nee
 
  Dykhuis naar A'dam
03/01/2005 - NHL’er Karl Dykhuis komt de defensie van de regerend beker en landskampioen de Amsterdam Bulldogs versterken. Dat maakt de officiële website van de Bulldogs bekent. De 32 jarige Canadees is vanochtend gearriveerd in de hoofdstad.

Tijdens het aankomend beker weekend op 15 en 16 januari in Eindhoven zal Dykhuis zijn debuut maken.

De komst van Dykhuis was niet helemaal een verassing er werden uit diverse bronnen al gespeculeerd over de komst van de NHL’er. Eerder maakte Amsterdam ook al bekend over een eventuele komst van Berard naar A’dam? of deze zeker komt is nog niet bekend.

Dykhuis kwam afgelopen 5 seizoenen uit voor de Montreal Canadiens en is al sinds 1991 actief in de NHL. De als 16de gedrafte speler kwam oa. uit voor de Chicago Blackhawks, Philadelphia Flyers en Tampa Bay Lightnings.

Amsterdam zou bij de Nederlandse IJshockey Bond nog 4 transfers hebben staan. Of hier nog enkele NHL’ers bij zitten is niet bekend. Wel zoude de Bulldogs dringend op zoek zijn naar een nieuwe goalie om de inmiddels vertrokken Joe Watkins te vervangen.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.