Adverteren via Kliks.nl
 
» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Contact
Is een verkort seizoen nog de moeite waard?
 Ja
 Nee
 
  AK Bars Kazan
21/11/2004 - Vanaf heden een nieuw rubriekje op CoolNHL. We gaan Europa in en kijken welke top NHL’ers waar spelen. Als eerste in de reeks AK Bars Kazan uit Rusland.

AK Bars Kazan ook wel de “Leopards” genmoed hebben zo ongeveer de sterkste offensieve lineup die je kunt bedenken inclusief 3 huidige NHL kampioenen, Nikolai Khabibulin, Vincent Lecavalier en Brad Richards. Maar het houdt niet op voor AK Bars Kazan zo spelen Ilya Kovalchuk (Atlanta), Alexei Kovalev (Montreal), Darius Kasparaitis (NY Rangers), Aleksey Morozov (Pittsburgh), Fred Brathwaite (Columbus), Ruslan Salei (Anaheim), Nik Antropov (Toronto) and Denis Arkhipov (Nashville).

Ondanks het bataljon aan NHL’ers staan de “Leopards” op een 3de plaats in de Superliga. Al hoewel de 3 kampioenen nog niet in actie zijn gekomen voor de “Leopards” loopt de ploeg ruim 10pt. Achter op Dynamo Moskou.

Topscoorder van de ploeg is Morozov met 20 punten uit 26 wedstrijden, 8 goals en 12 assists. Kovalchuk die een van de best betaalde spelers is in de gehele competitie op Jagr na staat 4de op de club topscoorders lijst met 12 punten uit 20 wedstrijden, 7 goals en 5 assists.

Ik voorspel dat als de Lightnings komen de club gaat stijgen op de ranglijst, tot nu toe zullen ze het moeten doen met een 3de plaats in een van s’werelds sterkste ijshockey competities.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.