» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Liegt de NHL over haar cijfers?
 Ja
 Nee
 Weet het niet
 
  Yzerman terug voor 22ste seizoen
15/09/2004 - De Detroit Red Wings hebben vandaag bekend gemaakt dat Steve Yzerman een 1 jarig contract heeft getekend. Daar mee keert de team captain terug bij de Red Wings voor zijn 22ste seizoen.

“We zijn erg blij dat Steve nog voor 1 jaar wilt terug komen,” zij GM Ken Holland. “Hij heeft het allemaal in zich techniek, leiderschap en spel inzicht.”

De 39 jarige Canadees is al 18 jaar captain van de Red Wings en heeft daar mee een NHL record in handen. Hij draagt de C al sinds 1986.

Yzerman werd als 4de overall gedraft in 1983 en heeft in totaal al 1721 punten bij elkaar gesprokkeld in 1453 wedstrijden. Hij leiden de Red Wings al naar 3 Stanley Cup overwinningen. Afgelopen seizoen scoorde hij 51 punten in 71 wedstrijden. In de playoffs had hij 5 punten na 11 wedstrijden voordat hij geblesseerd raakte aan zijn oog, deze liep hij op toen hij een puck op zijn oogkas kreeg.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.