» Home
» Archief
» Columns
» Schema & Uitslagen
» Stand
» Stats
» Spelers
» Teams
» Trades
» Geblesseerd
» Forum
» Gallery
» Colofon
» Contact
Wie steun jij?
 De Spelers
 De NHL
 Geen van beide
 
  Bergeron tekent voor 4 jaar
05/09/2004 - De Edmonton Oilers hebben een 4 jarige overeenkomst bereikt met verdediger Marc-Andre Bergeron, de 23 jarige Canadees gaat $3,8 miljoen dollar verdienen aan dit contract.

Afgelopen seizoen behaalde Bergeron een “career high” aantal punten. 9 Goals, 17 Assists waren goed voor 29 punten en dat in 54 wedstrijden. Hij was topscoorders onder de verdedigers van de Oilers.

“Marc-Andre is een jonge verdediger met uitstekende aanvallende kwaliteiten. We zijn enorm blij dat we hem onder contract hebben voor de komende 4 jaar,” zij Oilers GM Kevin Lowe. “Hij heeft zich zelf bewezen dat hij op NHL niveau mee kan en nu hopen we dat dit zich voorzet en dat hij een grotere rol voor onze club kan gaan betekenen.”

De uit St. Louis de France, Quebec afkomstige Bergeron speelde afgelopen seizoen ook 17 wedstrijden voor de Toronto Roadrunners, de voormalig AHL affiliatie van de Oilers.
© Copyright 2003-2004 CoolNHL.nl. Niets van deze site mag zonder toestemming van CoolNHL.nl gebruikt worden. Alles is en blijft eigendom van CoolNHL.nl en hun respectievelijke eigenaren tenzij anders is aangegeven.